Resultaten voor hoeksalon met bed

hoeksalon met bed
Hoeksalon bed Huis Meubelen 2dehands.be.
Te koop hoeksalon met poef Afmetingen zetel: 192262cm Afmetingen poef: 92100cm De poef past mooi naast de lounge zodat het kan gebruikt word. 4 september 2017 1108: Wevelgem Gullegem. hoeksalon met bed berging 495 eur de stunthangaar boomsesteenweg 267-273 2610 Wilrijk 0488.30.37.65 zit en slaapcomfort van A tot Z aan stunt.
Salon Hoeksalon Loungesalon Idaho.
Alle modellen worden standaard geleverd met verstelbare rugleuningen/hoofdsteunen voor een nog beter zitcomfort. Naast de 3, 2 en 1-zits modellen is de Oscar ook verkrijgbaar als hoeksalon en loungesalon L-combinatie. In het chaise-longue gedeelte van de L-combinatie modellen is het mogelijk een bedkast te integreren met een zee aan opbergruimte zie foto. Daarnaast kunt u optioneel een bed-element laten integreren in het 2-zitsgedeelte zie foto. Hiermee is het voor de hele familie mogelijk om tegelijkertijd te loungen. Ook kunt u dit bed-gedeelte uiteraard gebruiken als extra bed voor logerende gasten.
Slaapbanken Salons met bedfunctie Zetelbed.
In onze collectie zijn een aantal modellen opgenomen die optioneel uitgevoerd kunnen worden als slaapbank / salon met bedfunctie / zetelbed. Het gaat hier om slaapbanken die in eerste instantie als salon ontworpen zijn, maar daarnaast een bed als extra functie toegevoegd kunnen krijgen en zo als slaapbank kunnen fungeren.
Slaapbanken Salons met bedfunctie Zetelbed.
In onze collectie zijn een aantal modellen opgenomen die optioneel uitgevoerd kunnen worden als slaapbank / salon met bedfunctie / zetelbed. Het gaat hier om slaapbanken die in eerste instantie als salon ontworpen zijn, maar daarnaast een bed als extra functie toegevoegd kunnen krijgen en zo als slaapbank kunnen fungeren.
Hoeksalon Dezi met bedfunctie Seats4you.
Tags: Hoeksalon, Lederlook zetels, Nieuwe collectie, Stoffen zetels. Vraag over product. Hoeksalon dezi is compleet met kussens en bedfunctie, zoals op foto. deze salon bestaat uit 2 delen. Wanneer de bedfunctie uitgetrokken is krijgt u een ruim bed van 1.40 x 200.
Hoeksalon David met bed en box Meubis.be.
Kantoor en bureau. Hoeksalon David met bed en box. Hoeksalon David met bed en box. Ruim hoeksalon David met bed en box in stijlvol taupe eternity PU hoek zelf te kiezen. Deze hoeksalon heeft een zeer moderne uitstraling en is een echte topper.
Ruime keuze goedkope salons, zetels en hoeksalons bij WEBA WEBA meubelen.
Die aparte fauteuil of bergère waar je al zo lang naar zoekt. Of die slaapbank of dat hoeksalon met die aparte afmetingen, of die poef. Noem maar op, Weba heeft ze ongetwijfeld. Onderhoud En Toebehoren. Items 1 48 van 531.
Moderne Salons: Modern hoeksalon met bed.
Modern hoeksalon met bed. Modern hoeksalon met bed. Verkoopprijs met korting. Modern salon set. Prijs voor: hoeksalon 3 hoek 2 OOK ANDERE KLEUREN. COD: Y504 KREDIET ZONDER INTEREST. Bezoek onze showroom. Postcode: 9130 Beveren Kieldrecht, Belgie. 32 3 437 24 31.
Hoeksalon Huis Meubelen 2dehands.be.
Groot en modern hoeksalon in perfecte staat, 6 maanden oud. Type: Hoeksalon 3-zits, Hoek element, Terminal Afmetingen: 3-zits: 195cm x 110cm Hoekelement: 110cm x 110cm Terminal: 145cm x 110cm Inclusief: 5 Kussens, Lade zie foto, Bed zie foto We doen hem weg wegens verhuis Op te halen regio Turnhout Vragen of meer informatie: Chat Email GSM: 32468414494. gisteren 2121: Turnhout. Hoeksalon met lounge.

Contacteer ons

+  goedkope sofa
+  eenpersoons zetelbed
+  slaapbank goedkoop
+  zit slaapbank
+  hoeksalon met bed
+  lederen hoeksalon met relax
+  zetel winkel
+  hoekzetel kopen
+  design slaapbank
+  hoekzetel te koop
+  zetelbed 1 persoon
+  slaapbank design
+  lederen salons met relax
+  onderschuifbed